HomeTinten/BlinderenAuto’s tinten

135833258_3986555944710711_914111139921732764_n

Ramen tinten met Dot-Matrix Fix

Bij het tinten van de ruiten wordt er aan de binnenkant van de ruit een doorzichtige folie aangebracht. Er zijn verschillende tinten raamfolie zoals 5, 20, 35, 50 en 70% lichtdoorlatendheid. Hierbij geldt dat hoe lager het percentage, hoe minder licht de folie doorlaat en hoe donkerder de raamfolie is. In dit geval zijn 3 en 5 % dus de donkerste tinten en 70% het lichtst.

Door dieper in te gaan op het ramen tinten met raamfolie behalen wij resultaten welke dicht bij af-fabriek getint glas liggen. Zo werken wij de witte luchtranden rondom de achterruiten netjes zwart af met de dot-matrix techniek, demonteren wij de portierramen welke wij in de stofvrije tintcabine voorzien van raamfolie en laten wij de ramen drogen in de droogcabine. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw raamfolie goed en strak bevestigd wordt. Ruitblinderen.nl streeft naar een perfect eindresultaat. Met onze dot-matrix techniek zie je nauwelijks verschil met af fabriek getinte ruiten.

Twijfelt u over de juiste folie? Of wilt u tips? Bij Ruitblinderen.nl kunt u met elke vraag over raamfolie terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Voorramen blinderen

Bij ruitblinderen.nl bent u aan het juiste adres voor het professioneel aanbrengen van high-end raamfolie producten. Ons bedrijf staat al jaren voor continuïteit, service altijd hoge kwaliteit. Mede door het ontwikkelen en innoveren van de Dot-Matrix.com technologie, waarbij de witte luchtranden rondom de achterruiten volledig zwart wordt afgewerkt zodat het resultaat nauwelijks van af-fabriek privacy glas te onderscheiden is.

Stap 1:
Demontage portierramen

suncoat vito

Als portierramen met raamfolie worden getint zonder het volledig demonteren, wordt de folie bij de rubbers wordt afgesneden (of er onder gedrukt). Onder de rubbers zit altijd nog zand en vuil wat met de montage onder de folie kan komen of later krassen of opkrullen van de raamfolie kan veroorzaken. Wij doen het goed of wij doen het niet. Wij demonteren het portierraam volledig en vakkundig zonder schade.

Stap 2:
Stofvrij tinten

Door de zijruiten volledig te demonteren, is het mogelijk om de zijruiten volledig stofvrij te tinten. Na het aanbrengen van de folie op de zijruit laten we deze nog na verwarmen zodat ook al het vocht volledig verdampt. Door deze techniek krijg je een fantastisch resultaat.

Stap 3:
Montage portierramen

Na dat al het vocht onder de folie verwijderd is wordt de overtollige folie weggesneden. De ruit wordt nog een keer grondig gecontroleerd op stof en vuil.  Wanneer er geen stof en vuil onder de folie aanwezig is kan de ruit en de binnen bekleding weer gemonteerd worden.