Autoramen tinten in Friesland

Autoruiten tinten tot in detail. Een professionele raamfolie-monteur staat voor u klaar om alleen
de allerbeste kwaliteit te leveren. High-end vakwerk vergelijkbaar met af fabriek privacy glass.
Bekijk ook de fotogallerij en prijzen.

  • Afwerken witte luchtranden “Dot-Matrix”
  • Portierramen vakkundig gedemonteerd
  • Foliemontage in stofvrije cabine
  • Carbon raamfolie (signaal-vriendelijk)
  • Voorruit raamfolie met certificaat.
  • Klaar terwijl u wacht +/- 3 uren.
  • Tinten voor Dealers o.a.: BMW, Audi, Mercedes

Dot-matrix (lelijke witte luchtranden)

Wij minimaliseren de lelijke witte luchtranden rondom achterruiten met een speciaal door ons ontwikkelde techniek. Deze “witte randjes” ontstaan doordat de stippen van de keramische coating aan de binnenzijde van het ruit, de folie omhoog drukt en in deze tussenruimte lucht aanzuigt wat een witte zilveren rand veroorzaakt. Voor veel mensen is dit een doorn in het oog en vaak een drempel om dan te kiezen voor raamfolie montage. Bij Ruitblinderen.nl gaan wij een stap verder en leveren standaard in ons pakket de dot-matrix behandeling waardoor de kwaliteit vrijwel niet meer te onderscheiden is van origineel af-fabriek getint glas. Lees meer over DOT-MATRIX technology.

Recente tint projecten

BMW2022-01-08T20:32:38+01:00
Autoraam tinten2022-01-08T20:31:44+01:00
Audi Q7 – 5% + 70% lichtdoorlatend & achterlichten gesmoked2022-01-08T20:20:25+01:00
BMW 1 serie – Suncoat 80 folie + achterlicht smoken2022-01-08T20:17:28+01:00

Zonwerende autoraam folie

Het tinten van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure  hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (99%) houdt verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de folies waarmee wij werken altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de folie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit. Onze raamfolies remmen de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Tevens worden de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de schittering weg is. Er is nog een andere vorm van veiligheid bij het gebruik van raamfolie namelijk: Het risico van rondvliegende glasscherven, bij een aanrijding bijvoorbeeld, wordt verkleind wanneer er een raamfolie is geïnstalleerd. Deze folie houdt namelijk de glasscherven bij elkaar wanneer de ruit breekt of splintert. Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit. Met de juiste keuze van de raamfolie is het mogelijk dat uw waardevolle spullen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus bedenken om uw auto of bedrijfswagen open te breken. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat de ramen getint worden. Tevens blinderen wij botengraafmachines, bedrijfsbussen en gebouwen.

Voorruit tinten toegestaan?

Het percentage lichtdoorlatendheid van de voorruit of voorportierramen moet minimaal 55% zijn in Nederland. Met onze Tint-man meten wij vooraf uw voorruit inclusief onze raamfolie of  dit wettelijk is toegestaan. Op deze manier komt u niet in de problemen met de politie. Inclusief wettelijk certificaat met exacte percentages.

UV-beschermende raamfolie.

Onze Carbon 70 is een hoge kwaliteit raamfolie geschikt voor het voorruit en de voorportierramen. Stijlvol van kleur en blokkeert 99% UV-straling. Ook is de raamfolie tot 40% warmtewerend, breekt de schittering en is veilig/inbraakwerend. GPS/radio signalen worden niet verstoord doordat de folie op een carbonbasis is en niet op metaalbasis. Uiteraard worden de voorportierramen professioneel gedemonteerd zodat wij de folie perfect kunnen aanbrengen zonder stof of randen waar daglicht doorschijnt.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW AUTO?
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!